Ajankohtaista

4.6.2022

Kesä on vihdoin täällä ja luonto tarjoaa parastaan!
Vaikka kevät oli myöhässä, Antinmäen tilan peltotyöt on saatu aikataulussa ja suunnitelmien mukaan tehtyä. Mikäli luoja suo satoa, lypsykarjamme syö tänäkin vuonna omilla pelloilla viljeltyjä rehuja.
Antinmäen eläimet ulkoilevat läpi vuoden, mutta kesän ensimmäiset askeleet laitumella ja ensimmäiset maistiaiset vihreästä nurmesta
tekevät joka vuosi lehmät onnellisiksi.
Meitä viljelijöitä luonto helli kevään peltotöiden päätteeksi erittäin kauniilla sateenkaarella, joka heijastui siniselle taivaalle Antinmäen tilakeskuksen ylle.

Luottavaisin mielin kohti uutta kasvukautta,

Katriina ja Jari

25.4.2022

Saimme maanantaina kunnian vastaanottaa Walter Ehrströmin säätiön kultaisen mitalin korkealuokkaisen maidon tuottamisesta.
Kultainen mitali myönnetään, kun tilalla tuotettu maito on täyttänyt parhaan laatuluokituksen eli E-luokan kriteerit 25 vuoden ajan. Parhaan laatuluokan maidossa on matalat solu- ja bakteeriluvut eikä maidossa esiinny antibiootteja, pesuaineita tai muita vierasaineita, mikä vaatii tilalta korkeaa laatua kaikissa maidontuotannon vaiheissa.
Meille kultainen mitali on virallinen tunnustus siitä, että olemme jo yli 25 vuoden ajan onnistuneet työssämme suomalaisen, korkealaatuisen maidon tuottajina ja voimme olla ylpeitä Antinmäen tilan toimintatavoista.

Katriina ja Jari

Walter Ehrströmin säätiön puheenjohtaja, maa- ja metsätalousministeriön kansliapäällikkö Jaana Husu-Kallio luovutti palkinnon Jari, Aleksandra ja Katriina Lepälle.
Kultainen mitali myönnetään tunnustuksena parhaan laatuluokituksen eli E-luokan kriteerit täyttävän maidon tuottamisesta 25 vuoden ajan.

24.4.2022

Tervetuloa Antinmäen tilan tuoreille verkkosivuille!
Sivuilta löytyy tietoa monipuolisesta maaseutuyrityksestämme.

-->