Tilamyynti

Antinmäen tila lähti keväällä 2023 mukaan Koirakiven lähiruokakierrokseen. Tilalta voi ostaa maitoa suoramyyntinä ennalta sovittuihin aikoihin. Maitobaariksi kutsuttu tilamyyntipiste eli vanhanajan maitolaituri on avoinna kesälauantaisin kello 10 – 15.

Maitobaarissa myydään Antinmäen tilan omaa vastalypsettyä, jäähdytettyä, lämpökäsittelemätöntä raakamaitoa eli tinkimaitoa.
Maito myydään joko asiakkaan omiin, puhtaisiin astioihin tai asiakas voi ostaa meiltä elintarvikekäyttöön hyväksytyn pullon maidolle. Huomioithan, että maidon säilytyslämpötila on enintään +6 astetta.

Lähiruokakierrokseen kuuluu Antinmäen tilan lisäksi kolme lähiruokaa tuottavaa yritystä eli Vierulan tila, Leskelä Highland ja Sarin TuorePuoti.
Kaikki tilat sijaitsevat lähekkäin, noin seitsemän kilometrin päässä toisistaan. Lähiruokakierroksen tiloilta saa ostettua marjoja, vihanneksia, ylämaankarjan luomulihaa, ruisleipää, leivonnaisia ja raakamaitoa.

Koirakiven lähiruokakierros on kierrettävissä kesälauantaisin kello 10 – 15 sekä erikseen ilmoitettuina erikoispäivinä. Kesäkausi kestää kesäkuulta elokuulle, mutta aukioloajat on aina hyvä tarkistaa etukäteen Facebookista sivulta Koirakiven lähiruokakierros tai ottamalla yhteyttä suoraan tiloille.