LeppäLomat

LeppäLomien uniikit vuokramökit tarjoavat lomaelämyksiä maalaismaisemassa.

Antinmäen ja Hyväniemen tilojen osana toimii mökkivuokrausyritys LeppäLomat, joka on syntynyt sukutilojen ympärille. 1960-luvulla alkanutta vuokraustoimintaa on laajennettu, kun maatiloihin kuuluvia rantataloja on vapautunut, eikä tiloja ole haluttu jättää tyhjilleen.

Kaikkien LeppäLomien vuokramökkien tarina nivoutuu osaksi sukutilojen pitkää historiaa. Lomamökit ovat juurtuneet vuosikymmenten aikana Pertunmaan ja Kangasniemen järvimaisemiin, ja muodostavat uniikkeja ympäristöjä, joiden tarinat jatkuvat nyt osana LeppäLomien toimintaa.

Kuten Antinmäen ja Hyväniemen toiminnassa, myös mökkivuokraustoiminnassa tärkeä arvo on huolehtia perinteisestä maalaismaisemasta ja puhtaasta ympäristöstä sekä jatkaa edellisten sukupolvien työtä elävän ja hyvinvoivan maaseudun hyväksi. Jokainen rakennus pihapiireineen on tärkeä osa suomalaista maaseutua, ja tarjoavat nyt LeppäLomien asiakkaille mahdollisuuden ainutlaatuisiin puitteisiin.

LeppäLomien kuusi loma-asuntoa tarjoavat laadukkaita lomaelämyksiä läpi vuoden uniikeissa puitteissa Etelä-Savossa, Pertunmaalla ja Kangasniemellä. Tutustu leppalomat.fi!